Interieurbeplanting

Planten zorgen niet alleen voor een fraaie (werk)omgeving. Ze verbeteren de luchtkwaliteit en zorgen voor geluidsdemping. Dankzij de werkzame eigenschappen van planten neemt de concentratie schadelijke stoffen af. Ik lever alle soorten en maten (hydrocultuur)planten en neem indien wenselijk tevens maandelijks het onderhoud voor mijn rekening. Zo zorg ik ervoor dat uw planten hun representatieve uitstraling behouden.

Aanpak

Op basis van uw wensen en budget stel ik een beplantingsplan op, gebaseerd op de inrichting en functie(s) van de ruimte. Bij de keuze van de beplanting hou ik vanzelfsprekend rekening met de omstandigheden wat betreft licht, temperatuur en luchtvochtigheid. Het beplantingsplan is het uitgangspunt voor een vrijblijvende offerte.

Onderhoud

Om te zorgen dat uw beplanting representatief blijft, is periodiek onderhoud belangrijk. Met een all-in onderhoudscontract neem ik al het onderhoud uit handen. Ik zorg voor water geven, voeding en snoeiwerkzaamheden. Zo blijft uw beplanting altijd representatief. Verricht u liever zelf het onderhoud? Dat kan natuurlijk ook, ik bespreek de mogelijkheden graag met u.

Hydrocultuur planten

Deze plant groeit op een combinatie van klei en water. Aan het water worden belangrijke voedingsstoffen toegevoegd. De hydrokorrels nemen vervolgens het vocht op en geven dit gedoseerd af aan de wortels van de planten. Daardoor is een hydrocultuurplant, in tegenstelling tot een aardeplant, voor een aantal weken te voorzien van water.

Kunstplanten

Als er onvoldoende daglicht is in de ruimte, vormen kunstplanten een goed alternatief. Hierin zijn heel veel verschillende vormen en maten mogelijk. Door zijden materialen toe te passen in combinatie met bijvoorbeeld natuurlijke stammen, en een opvallende plantenbak of pot, zal de plant niet van echt te onderscheiden zijn. Plantenschilderijen zijn ook erg populair. Deze kan ik in elk gewenst formaat leveren.  Planten aan de wand kosten weinig ruimte en het maakt de ruimte levendiger.

Contact